Alleen de ideale werkwijze leidt tot maximaal resultaat

Volgens het Suppilo-concept wordt samen met jou de ideale marketing & salesomgeving binnen jouw organisatie ontworpen. Van doelgroepbepaling tot en met het afsluiten van de order. Met een doordacht marketing & salesproces, heldere strategie en een gestructureerde aanpak wordt het geheel efficiënter, meetbaar en krijg je meer grip op het resultaat. Zo kun je altijd tijdig bijsturen waar nodig en gaan geen kostbare tijd en investeringen meer verloren. Voortaan weet iedere marketing & salesmedewerker wat hij moet doen en wanneer. Alles en iedereen heeft dezelfde doelstelling en koers, in het belang van de hele organisatie.

Met het verzenden van dit formulier verklaar ik het Privacy Statement te hebben gelezen en ga ik ermee akkoord.

Zo krijg jij de controle

Analyse en Strategie

Samen analyseren we aan de hand van ons Suppilo Business Funnel Model het huidige marketing & sales proces. We vertalen deze analyse direct door naar de ideale situatie, waarbij we geen enkel aspect ongeroerd laten.Implementatie

Uit stap 1 volgt een concreet implementatieplan. Want mooie plannen horen niet in de kast, nee, mooie plannen moeten worden doorgevoerd.
Met de aanpak van Suppilo weet je zeker dat het vernieuwde marketing & sales proces écht operationeel in gebruik genomen wordt.

Optimalisatie

Onze Funnel Coach blijft nauw betrokken om jullie proces te continueren en optimaliseren.
De drie primaire factoren Proces, Data en Mens spelen daarbij een fundamentele rol om het gehele proces succesvol door te kunnen voeren.


Contact

Mail: info@suppilo.nl
Telefoon: +31 46 760 0013

Handelsstraat 34
6135 KL Sittard
The Netherlands

Bericht

Met het verzenden van dit formulier verklaar ik het Privacy Statement te hebben gelezen en ga ik ermee akkoord.

Locatie

Suppilo

Handelsstraat 34
6135 KL Sittard
The Netherlands