Over ons

Suppilo Sales Instituut is jouw consultant op het gebied van Sales & Marketing. De laatste jaren hebben wij diverse bedrijven geholpen bij het opzetten van een effectief sales- en marketingproces. Met ons bewezen Sales Fundament waarborg je continuïteit en creëer je ruimte voor groei. Zo maak je uiteindelijk van je commerciële proces een geautomatiseerd systeem.

Achtergrond

Frank Aretz en Louis Bonné vormen samen de directie van Suppilo. Het bedrijf is opgericht in 2016 door Frank. Hij is sinds 1998 actief in de software-branche. In 2005 werd Frank ondernemer in onder andere data-oplossingen en de e-fulfillment. Daarnaast is hij sinds 2009 verbonden aan de International Business School Maastricht (Zuyd University). Naast zijn bijdrage aan verschillende masters in het buitenland, heeft hij in samenwerking met Satakunta University in Rauma (Finland) de bewezen basis gelegd voor het marketing- en salesproces. Dit Sales Fundament is wetenschappelijk getoetst en dient als vaste basis voor de inrichting van het verkoopproces.

In 2018 kocht Louis zich in bij Suppilo. Louis startte in 1999 in de telecommunicatie en is sinds 2002 actief in verschillende commerciële rollen. Sindsdien werkt hij samen met Frank. In 2008 is Louis gestart met verschillende ondernemingen, waaronder een succesvol horeca-concept. Sinds 2010 adviseert hij bedrijven over het marketing- en salesproces. Daarnaast is Louis verbonden aan International Business voor Entrepeneurship aan de Zuyd University of Applied Sciences.

Frank Aretz

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg (Albert Einstein)
Wil je groeien dan moet je dus iets anders doen dan dat je tot nu toe deed.

Louis Bonné

Verandering is geen kritiek op het verleden, maar een compliment voor de toekomst
Als je wilt groeien is het veranderen van het heden essentieel.

Wat is jouw uitdaging?

Van strategisch advies tot tactische plannen en operationele begeleiding. Wij zijn er om je te helpen.

Afspraak boeken