fbpx

“Bewustwording”

BodyGraph | specialist in smart wearables

BodyGraph geeft mensen specifiek en gepersonaliseerd advies over hun lichaamssignalen door slimme textieltechnologie te combineren met deep learning algoritmes.
Suppilo heeft BodyGraph ondersteund bij het vinden van de juiste go2market-strategie. Met name over het financiële aspect was er behoefte aan inzicht en zekerheid. BodyGraph weet binnen 3 sessies hoe ze de strategie vorm moeten geven en de markt effectief kan benaderen.

“Het meedenken en je uiteindelijk zelf tot de oplossing laten komen, is voor ons echt waardevol. Door Suppilo weten wij wat we moeten doen om onze go2market-strategie succesvol te laten zijn.” is de ervaring van co-founder, Joris Janssen.

joris

Garantie op succes

Na iedere bijeenkomst zullen wij de tevredenheid en de voortgang peilen. Ook kunt u op ieder moment zelf verder met het verbeteren van uw bedrijf. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales binnen verschillende sectoren en onze drijfveer, gaan wij tot het uiterste om zichtbaar resultaat te behalen. Daarom staan wij ook garant voor jouw succes.