fbpx

“Volledige controle over toekomstige omzet”

Custobo | Employer branding

Custobo ontlast grotere bedrijven op het gebied van onboarding van nieuw personeel. Door de perfecte afstemming van de interne organisatie wordt het hele Marketing & Sales proces van Custobo zo efficiënt mogelijk ingezet. Dit proces heeft Suppilo samen met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie ontworpen en geïmplementeerd.

“In de implementatiefase begeleidde Suppilo ons in het keuzeproces voor innovatieve ondersteunende tools. Onze marketing & sales heeft sindsdien een voorspellend karakter als het gaat om nieuwe opdrachten en de bedrijfsprocessen verlopen nu op de meest effectieve en efficiënte manier. Zo blijven wij veerkrachtig, nu en in de toekomst”, is de overtuiging van directeur Guido Roijen.

guido

Garantie op succes

Na iedere bijeenkomst zullen wij de tevredenheid en de voortgang peilen. Ook kunt u op ieder moment zelf verder met het verbeteren van uw bedrijf. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales binnen verschillende sectoren en onze drijfveer, gaan wij tot het uiterste om zichtbaar resultaat te behalen. Daarom staan wij ook garant voor jouw succes.