fbpx

“Geen verspilde verkoopactiviteiten meer”

FB4 | Begeleiding en training van organisaties en instellingen

Suppilo ontwikkelde voor FB4 de processtructuur voor de salesactiviteiten. Aanvankelijk verzorgde Suppilo ook de uitvoering en gaandeweg namen de salesmedewerkers van FB4 de methode zelf over.

Dankzij deze nieuwe aanpak werden de verkoopbezoeken van de buitendienst medewerkers efficiënter en kent FB4 nu geen verspilde verkoopactiviteit meer. De organisatie kreeg meer inzicht in de eigen mogelijkheden en wordt nog periodiek gecoacht door Suppilo om ervoor te zorgen dat het proces continue bewaakt en verbeterd wordt. “Het contact met Suppilo verloopt makkelijk en prettig. Ze zijn betrokken bij FB4 alsof ze zelf onderdeel van onze organisatie zijn”, vindt directeur Lars Pacbier.

Lars

Garantie op succes

Na iedere bijeenkomst zullen wij de tevredenheid en de voortgang peilen. Ook kunt u op ieder moment zelf verder met het verbeteren van uw bedrijf. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales binnen verschillende sectoren en onze drijfveer, gaan wij tot het uiterste om zichtbaar resultaat te behalen. Daarom staan wij ook garant voor jouw succes.